Thuisverpleging

Just another SeoBureau site

By - admin

Herbalife producten kopen

Herbalife is een netwerkmarketingcorporatie met meerdere niveaus die zorgt voor gezondheidszorgproducten en verkoopt. Het bedrijf is bijna acht jaar geleden gesticht door Mark Hughes, en het heeft momenteel in dienst van ongeveer 8.900 personen wereldwijd. Herbalife-producten zijn ontworpen om hun distributeurs voedingssupplementen, vitamines en energiedranken te verkopen. Herbalife biedt een nul procent-structuur van de Commissie, zodat distributeurs kunnen verwachten een redelijk inkomen te doen. Herbalife-producten kunnen online worden gekocht, of van een distributeurswinkel.

Herbalife producten kopen

Herbalife heeft vier verschillende supplementproducten die het verkoopt: Herbalife Ultra, Herbalife Elite Plus, Herbalife Sensible en Herbalife Kickoff. Herbalife-producten kunnen worden besteld bij lokale Herbalife-winkels of online. Elk van deze Herbalife-producten heeft een andere formule die het bevat, maar de belangrijkste ingrediënten zijn cafeïne, aminozuren, probiotica, vitamines, mineralen en vezels. De Herbalife Shakes worden verkocht in een verscheidenheid aan smaken zoals vanille Mocha, Chai Tea, Mint Julep en Blueberry Pouch. De kosten per Herbalife Shake is minder dan een dollar, wat het een van de meest populaire producten op de markt maakt.

De ingrediënten in de Herbalife Shakes zijn wat het anders maakt dan andere supplementen voor gewichtsverlies. Het kruidenformulas boost metabolisme, wat leidt tot snel gewichtsverlies. Herbalife beweert ook dat hun shakes veilig zijn, omdat ze niet tarwe, zuivel, gist of een ander type ingrediënt bevatten dat vaak wordt aangetroffen in typische supplementen voor gewichtsverlies. Onderzoek naar de Herbalife-activiteiten zijn echter herhaaldelijk uitgelaten in de afgelopen maanden, die allemaal op de hoogte zijn van de bedrog die marketingtechnieken zijn. Naast de valse claims over gewichtsverlies is Herbalife gekoppeld aan tal van klachten met betrekking tot ernstige leverbeschadiging. Dientengevolge hebben de FDA en de advocaten-generaal onderzoeken naar het bedrijf Herbalife en de producten die het verkoopt.

De herbalife-maaltijdvervangingshakes zijn vooral gevaarlijk, omdat ze gebruikers beloven dat ze afvallen zonder enige wijzigingen in hun levensstijl te doen. Herbalife-producten zullen adverteren dat u geen calorieën hoeft uit te knippen, uw koolhydraten te verminderen, uw eiwit te verhogen, of een andere actie die mogelijk een harde taak lijkt. Herbalife-producten beweren dat als je regelmatig hun schuine drinkt, je de hele dag verfrist en energiek zult voelen. Helaas, ongeacht hoeveel geld Herbalife hun shakes verkoopt, bieden ze geen gezondheids- of voedingsdeel voor de gebruiker.

Hoewel het waar is dat de Herbalife Shake-mix geen voedingswaarde biedt, is dit aspect van het bedrijf misleidend, omdat het op het idee speelt dat mensen willen afvallen zonder hun eetgewoonten te veranderen. Volgens een recent artikel in de New York Times zijn de twee primaire ingrediënten in Herbalife-producten brownie-eiwitpoeder en verliezende eiwit. Geen van deze ingrediënten biedt een voedingswaarde. (De New York Times meldt ook dat de vertegenwoordigers van Herbalife de consument hebben verteld, we dragen geen trainingsdranken, ondanks het feit dat er verschillende Herbalife-oefenprogramma’s zijn.) Bovendien heeft de FDA verslagen ontvangen van kinderen die extreem ziek worden na het drinken van de Herbalife-producten.

Tot op heden is de enige bewezen verband tussen Herbalife en leverbeschadiging het gebruik van een witte pil. De vertegenwoordigers van Herbalife hebben klanten verteld dat ze twee pillen per dag moeten nemen om succesvol te zijn in hun gewichtsverliespogingen, hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is dat dergelijke pillen effectief zijn in gewichtsverlies. Bovendien hebben studies van Herbalife Distributeurs Diëten ontdekt dat ze vaak maaltijden overslaan, wat de waarschijnlijkheid van vitamine en minerale tekortkomingen verhoogt. Genomen als een pil, bevatten Herbalife Shakes cafeïne en andere stimulerende middelen, die hoge bloeddruk kunnen veroorzaken en de gemeenschappelijke maagklachten die bekend staat als zure reflux. Dientengevolge ervaren Herbalife-distributeurs vaak leverbeschadiging, hartaanvallen, slagen en vele andere gezondheidsproblemen.

Herbalife online

Nutrivida.be
Koralenhoeve 15
BE – 2160 Wommelgem

Contact

E-mail: info@nutrivida.be
Facebook: facebook.com/nutrivida.be